Mienke Schinkel

Mienke Schinkel is de oprichter van ELLLA. Haar hart ligt bij corporate leren, sociale innovatie en leiderschapsontwikkeling. Mienke is auteur van het boek Groeien door te delen. Corporate leren als bron van sociale innovatie (2011).

YouTube voorvertoningsafbeelding

“Ik ben mijn carrière op jonge leeftijd gestart als zelfstandig ondernemer in de tuinbouw. Pas op latere leeftijd ben ik gaan studeren en daar ben ik nooit meer mee opgehouden. Sterker nog, ik heb mijn werk gemaakt van een leven lang leren. Na het afronden van mijn studie was ik zeventien jaar manager human development bij Wehkamp, waar ik onder meer een corporate academy heb opgezet. In 2008 richtte ik ELLLA op en sinds die tijd ontwikkel ik vernieuwende leerconcepten voor het midden- en kleinbedrijf. Zo zet ik mijn jarenlange kennis en ervaring op het gebied van corporate leren, sociale innovatie en leiderschapsontwikkeling in voor het bedrijfsleven en ondernemers.

Alles wat met groeien, bloeien en op tijd snoeien te maken heeft, kan op mijn interesse rekenen. ELLLA staat voor transformatie en ontwikkeling. Ik sla een brug tussen de ‘menskant’ en de bedrijfseconomische kant binnen organisaties, met de leider als verbindende schakel. Mijn missie is groei te verwezenlijken binnen organisaties, zowel op persoonlijk als op bedrijfskundig vlak. En zo mensen in hun kracht te zetten, talent te bevrijden en het aanwezige potentieel in bedrijven voluit te benutten. Een krachtig instrument om dit te bereiken is corporate leren. Dat begrijpen is de sleutel tot succes.

De waarde van ELLLA zit erin dat we inzoomen op de regio. We verbinden bedrijven aan elkaar die elkaar helpen. We brengen leiders bij elkaar, die vaak eenzaam aan de top zijn. We zijn continu bezig nieuwe kennis te ontwikkelen, elkaar verder te brengen en wederzijdse waarden te creëren. Die wederkerigheid in relaties is uniek. Kern is de ontmoeting met elkaar.”

Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.