Arjan Gosker

Arjan Gosker is sinds oktober 2013 directeur van ELLLA.

 

YouTube voorvertoningsafbeelding

“Na ruim vijftien jaar in de financiële sector gewerkt te hebben ben ik vanaf 2013 directeur-eigenaar van ELLLA. Ik ben trots dat ik mag meebouwen aan ELLLA, omdat ik zie dat het van waarde is voor mensen en de continuïteit van organisaties.

Als mensen volop hun talenten leven, dan merk je dat in alles. Er ontstaan vitale organisaties bij een gelijk-gerichtheid en een vloeiende onderlinge afstemming van de verscheidenheid in kwaliteiten. Ik geniet wanneer organisaties werken aan duurzame waarde voor hun klanten, hun medewerkers en hun omgeving. Als anderen succesvol zijn en wij daar voluit aan bijdragen.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt aan het creëren van academies (leeromgevingen) binnen bedrijven en instellingen. Plekken waar aandacht is voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling van mensen. Plekken waar de ‘harde’ en de ‘zachte’ kant bij elkaar komen. Na in de financiële sector vooral aan de bedrijfskundige kant te hebben gewerkt merkte ik dat juist de balans met de meer sociale kant van doorslaggevend belang is om als mens en als organisatie gezond te kunnen blijven werken. Binnen bedrijven ben ik daarom altijd op zoek naar een goed evenwicht tussen beide.

Kenmerkend voor mij is dat ik werk vanuit een relatie met mensen. Mij boeit de vraag van welke waarde je bent als individu en als organisatie. Ik vind het belangrijk om te zien wat mensen drijft, en mensen terug te brengen naar de kern. In mijn beleving is er in gezonde organisaties dan ook volop oog en ruimte voor ziel en zakelijkheid.

Mijn kracht komt naar voren in verschillende kwaliteiten: verbinden, zien en aanvoelen, flexibiliteit, creativiteit en een gezonde dosis ondernemerschap en doorzettingsvermogen.”

Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.