Over ELLLA

We leven in een boeiende tijd, met stevige uitdagingen die ons als mens raken. Het gaat niet meer over veranderen, maar over transformeren. We vragen ons af van welke waarde we zijn als persoon en hoe we met onze bedrijven van waarde kunnen zijn en blijven.

ELLLA, een leven lang leren academie, helpt bij deze uitdagingen door groei te verwezenlijken van individuen, teams en organisaties. Met onze leergangen, masteravonden, coaching, maatwerk- en sectorspecifieke programma’s richten we ons op op sociale innovatie, leiderschapsontwikkeling en het leren in organisaties.

Leren en ontwikkelen
Met onze maatwerkprogramma’s richten we ons op het leren en ontwikkelen binnen organisaties, bijvoorbeeld door de realisatie van eigen academies. Altijd zoeken we daarbij de balans tussen technische en sociale innovatie, met de leider als verbindende schakel. We brengen een leven lang leren in de praktijk en maken bedrijven toekomstbestendig.

brochure ELLLA

brochure ELLLA

Leiderschap en groei
De essentie is dat wij werken aan leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling en organisatieontwikkeling. We willen mensen in hun kracht zetten, talent bevrijden en het potentieel binnen en tussen organisaties tot bloei laten komen. We sturen daarbij op verbinding, ontmoeting en het creëren van waardevolle netwerken. Onze visie is dat je groei op persoonlijk vlak, in organisaties en in de regio kunt realiseren door te delen: samen slimmer worden, dat is waar het om gaat.


brochure ELLLA downloaden

YouTube voorvertoningsafbeelding

Reacties zijn gesloten.

  Arjan Gosker

  directeur ELLLA

  “ELLLA staat voor een leven lang leren en een leven lang ontwikkelen. De essentie van ELLLA is mensen in hun kracht te zetten.”

  > verder lezen

  Mienke Schinkel

  oprichter ELLLA

  “Alles wat met groeien, bloeien en op tijd snoeien te maken heeft, kan op mijn interesse rekenen.”

  > verder lezen

 • ELLLA op Twitter

  ELLLA op twitter
  @MetELLLA