Sprekers

Ben Tiggelaar
Iedereen kent Ben Tiggelaar als spreker, schrijver en gedragswetenschapper. Recent heeft hij het boek ‘De ladder; waarom veranderen zo moeilijk is én… welke drie stappen wel werken’ uitgebracht.
Tijdens Een Leven Lang Leren in 1 dag deelt Ben praktische inzichten om lerend in het leven te (blijven) staan. Hoe doe je dat en wat zijn essentiële voorwaarden hiervoor?  Kortom, een speciale lezing voor deze dag die je niet wilt missen!

 

Mienke Schinkel
Al tien jaar geleden zag Mienke Schinkel, oprichter van ELLLA, het belang in van een leven lang leren en ontwikkelen. Ze is er zelf het levende voorbeeld van. Al jong begon ze haar eigen tuindersbedrijf. Pas op latere leeftijd kreeg ze de mogelijkheid te studeren. Mienke begon ELLLA na haar impactvolle carrière bij Wehkamp. Daar zette zij als initiatiefnemer en bouwer van de corporate academie ‘integraal leren’ op de Nederlandse kaart. De inzichten die ze daar heeft opgedaan en de grote impact daarvan gunt ze iedereen. Een van die inzichten was dat leiderschap de sleutel tot succes is. Want hoe ga je als organisatie om met veranderende omstandigheden? Hoe geef je jezelf en anderen de ruimte om te groeien en te ontwikkelen? En – vanuit haar tuinders-achtergrond – wat is een gezonde voedingsbodem voor het benutten van het potentieel van de mensen in je organisatie?
Op deze bijzondere dag deelt Mienke haar visie over ‘een leven lang leren’. Niet alleen over de afgelopen tien jaar, maar vooral ook met het oog op de toekomst!

Reacties zijn gesloten.

  • ELLLA op Twitter

    ELLLA op twitter
    @MetELLLA