Een leven lang leren in 1 dag!

Het is feest! Dit jaar bestaat ELLLA -Een Leven Lang Leren Academie- alweer 10 jaar. Dit wordt gevierd met een speciaal evenement in Theater De Spiegel; Een leven lang leren in 1 dag!


Wat is er nodig om als mens een leven lang te leren en te ontwikkelen? Hoe draag jij bij aan een vitale organisatie die continu het verschil maakt? Op 4 oktober krijg je inzichten aangereikt waar jij en je organisatie een leven lang plezier van hebben.

Wat mag je verwachten?
Een middag vol topsprekers, pakkende workshops, aansprekende voorbeelden van vitale organisaties en verrassende ontmoetingen. In de filosofie van ELLLA groeien we door te delen. Daarom delen we graag met jou onze lessons learned van de afgelopen tien jaar. Deze inzichten delen we op deze feestelijke dag en in ons speciale ELLLA-magazine, dat je na afloop mee naar huis krijgt. Afhankelijk van de route die je volgt, ga je naar huis met praktische tips over hoe andere organisaties beweging op gang brengen, heb je handvatten over hoe andere organisaties leren en ontwikkelen een plek geven en/of heb je waardevolle inzichten opgedaan over jezelf.

Het programma
12:15 uur    Inloop en ontmoeting (eventueel met lunch)
13:00 uur   Feestelijke opening!
13:45 uur  Ben Tiggelaar over lerend in het leven staan
14:45 uur   Workshopronde 1: Leer van een vitale organisatie of
kies een impactvolle levensles
15:20 uur  Workshopronde 2: Leer van een vitale organisatie of
kies een impactvolle levensles
15:50 uur  Korte energybreak en ontmoeting
16:20 uur  Mienke Schinkel over een leven lang leren
16:45 uur  Feestelijke afsluiting, o.a. met de ELLLAwards en uitreiking van
speciaal ELLLA-magazine!
17:30 uur  Borrel en ontmoeting

Hannie te Grotenhuis is de dagvoorzitter op deze (mid)dag.

*Om voedselverspilling te voorkomen, graag bij de ticketkeuze aangeven of we wel of niet op je kunnen rekenen met de lunch.

Een leven lang leren ook voor jou!
Een leven lang leren en ontwikkelen is voor iedereen van belang, of je nu in het bedrijfsleven, bij de overheid, in het onderwijs of in de zorg werkzaam bent! ELLLA deelt op deze dag universele inzichten. Dus ben je manager, ondernemer, bestuurder, HR-professional of een leergierige medewerker, je bent van harte welkom!

Reacties zijn gesloten.

  • ELLLA op Twitter

    ELLLA op twitter
    @MetELLLA