ELLLA | Masteravond | Bernice Notenboom

Masteravond | Bernice Notenboom | ELLLA

Masteravond | Bernice Notenboom | ELLLA

‘Een stoer wijf met passie en kennis’
Dat is wat anderen zeggen over Bernice Notenboom. Als poolreiziger, klimaatjournalist en filmmaker reist zij de hele wereld over. Bernice is op verschillende extreme expedities geweest om het veranderde klimaat een gezicht te geven. Expedities waarbij sterk leiderschap nodig is, alleen al om te kunnen overleven.

Masteravond
Over een paar weken organiseert ELLLA de tweede masteravond van dit jaar. Een avond voor nieuwsgierige mensen die graag tot nieuwe inzichten komen. 
Ben jij donderdag 7 juni ook van de partij? De kosten voor deze masteravond zijn € 95,00 p.p. exclusief BTW. Je kunt je tot 1 juni aanmelden voor deze masteravond via deze link.

Leiderschap bij -40 graden
Tijdens de masteravond deelt Bernice persoonlijke inzichten die zij opdeed gedurende de expedities. Want, als leider heb je misschien wel de moeilijkste positie van het expeditieteam. Als leider wordt er van je verwacht dat je meer ziet, dat je verder kijkt en dat je dingen eerder aanvoelt dan de rest van het team. Daarnaast is het essentieel dat de leider alle teamgenoten effectief weet te navigeren om gezamenlijk op de juiste bestemming aan te komen. Bernice vertelt onder meer over het tonen van veerkracht en het vermogen om met het niet-behalen van doelen om te gaan. Hoe zet je in zo’n situatie toch door, en blijf je effectief samenwerken? En hoe ga je om met kwetsbaarheid in de context van extreme condities?
 Dit zijn slechts enkele van de vele vragen die aan bod komen in haar avontuurlijke verhaal.

Programma
18.00 uur – ontvangst met licht diner bij Grand Hotel Wientjes in Zwolle
19.00 uur – lezing Bernice Notenboom
20.30 uur – netwerkborrel

Reacties zijn gesloten.

  • ELLLA op Twitter

    ELLLA op twitter
    @MetELLLA