Praktische informatie

Startdatum
De topleergang leiderschapsontwikkeling in 2018 start op 15 maart 2018 en eindigt op 27 september 2018. Het programma voor deze leergang kunt u vinden in de rubriek programma.

Duur
De topleergang bestaat uit zeven modules en heeft een doorlooptijd van zeven maanden. De leergang start met een bijeenkomst van twee dagen, gevolgd door vier modules van elk een dag en een slotbijeenkomst van twee dagen. Ter afsluiting vindt aan het einde van de leergang een APK-dag plaats. De start- en slotbijeenkomst bestaan elk uit vijf aansluitende dagdelen, en zijn inclusief overnachting. De overige modules beslaan ieder drie dagdelen. De gemiddelde tijdbesteding is anderhalve dag per maand.

Werkvorm
Tijdens de modules delen gastsprekers hun kennis en inzichten met u. U werkt aan concrete eigen praktijksituaties, onder leiding van twee vaste moderatoren: Mienke Schinkel en Elja Kalisvaart. Zij zullen iedere module aandacht besteden aan het uitwerken van uw individuele doelstellingen, het verhelderen van coachvragen en het vertalen van de informatie naar uw eigen bedrijf.

Aantal deelnemers
Het minimum aantal deelnemers aan de leergang is acht, het maximum aantal deelnemers veertien.

Aanvangsniveau
Voor deze leergang is geen specifiek aanvangsniveau vereist, hoewel deelnemers doorgaans een hbo of wo werk- en denkniveau hebben. In een intakegesprek zal samen worden gekeken of de leergang passend is.

Certificaat
Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat van deelname.

Locatie
De modules vinden plaats bij Mooirivier in Dalfsen (routebeschrijving).

Investering
Deelname aan de topleergang kost € 6.495,00 euro exclusief BTW. Dit omvat het bijwonen van zeven modules en twee masteravonden. Ook het lesmateriaal en inspirerende boeken zijn bij de prijs inbegrepen. Naast de kosten voor de leergang brengen we € 1.000,00 exclusief BTW in rekening voor de accommodatie. Dit is inclusief overnachting, diners, lunches, versnaperingen etc.

Annulering
Annulering van deelname is mogelijk tot een maand voor aanvang van de leergang. Daarna betaalt u annuleringskosten, die 50% van de leergangkosten bedragen. Bij onvoldoende inschrijvingen kan de leergang worden geannuleerd. De reeds betaalde gelden worden dan uiteraard geheel gerestitueerd.

Reacties zijn gesloten.

  • ELLLA op Twitter

    ELLLA op twitter
    @MetELLLA