2018

In het voorjaar van 2018 start de topleergang leiderschapsontwikkeling. Deze leergang richt zich op de toerusting van ondernemers en leiders in het huidige transformatietijdperk. Tijdens de bijeenkomsten leert u uit uw vaste patronen te stappen, anders te kijken en in de kanteling van de wereld nieuwe kansen te zien. De ontwikkeling van persoonlijk leiderschap staat centraal. Binnen deze ontwikkeling is er onder meer aandacht voor de tijd waarin we leven, voor de verbinding van hoofd en hart, van ratio en intuïtie, en voor het managen van potentieel. U leert zelf het instrument voor verandering binnen uw organisatie te zijn. De leergang brengt op deze manier persoonlijk leiderschap en de veranderende wereld samen. Het resultaat is dat u inzicht krijgt in uw eigen ontwikkeling en die van uw organisatie. Ook krijgt u handvatten om de ontwikkeling van uw medewerkers te faciliteren.

De leergang loopt van maart tot en met september 2018 en bestaat uit zeven modules. Tijdens de bijeenkomsten delen inspirerende en vooraanstaande gastsprekers hun kennis en inzichten. U werkt onder deskundige leiding van twee moderatoren, Mienke Schinkel en Elja Kalisvaart, aan uw eigen ontwikkeling als leider binnen de context van uw organisatie. Naast de collectieve bijeenkomsten kunt u optioneel kiezen voor meer persoonlijke verdieping in de vorm van individuele coaching.

Na afloop van de leergang hebt u inzicht in de ontwikkelingen en uitdagingen van de tijd waarin we leven, in de betekenis en rol van leiderschap in deze tijd en in uw eigen kwaliteiten en valkuilen. U weet waar uw krachten liggen en wat u te ontwikkelen hebt – op persoonlijk en organisatorisch vlak – om veranderingen te faciliteren. In een vertrouwde omgeving leert u de andere deelnemers goed kennen en vormt u een sterk en verbindend netwerk in de regio.

> Brochure topleergang 2018

button-aanmelden-website

Reacties zijn gesloten.

  • ELLLA op Twitter

    ELLLA op twitter
    @MetELLLA