Praktische informatie

Startdatum
De nieuwe leergang young potentials regio Zwolle start op 7 maart 2018. In de rubriek programma vind je de data en invulling van de leergang.

Duur
De leergang bestaat uit zes modules en drie community of practice sessies (CoP-sessies) en heeft een doorlooptijd van zeven maanden. De leergang start met een bijeenkomst van twee dagen, gevolgd door drie modules van elk een dag (9.00 – 17.00 uur), drie CoP’s van een of twee dagdelen (13.00 – 21.00 uur / 16.00 – 21.00 uur) en een slotbijeenkomst van twee dagen. De start- en slotbijeenkomst bestaan elk uit vijf aansluitende dagdelen, en zijn inclusief overnachting. De masteravonden vinden plaats van 18.00 – 21.30 uur en de twee coachingsgesprekken duren elk anderhalf uur. Hoe lang de studiereis duurt heb je zelf in de hand.

Werkvorm
De leergang bestaat uit drie onderdelen:

  • Zes modules met inspirerende gastsprekers;
  • Drie community of practice sessies waarin je een bedrijf bezoekt en met andere deelnemers aan een strategisch vraagstuk werkt;
  • Een studiereis waarbij je organisaties bezoekt die toonaangevend zijn op het terrein van jouw vraagstuk.

Tijdens de leergang krijg je bij alle modules intensieve begeleiding van twee moderatoren: Hannie te Grotenhuis en Arjan Gosker.  Bij de community of practice sessies zul je intensief worden begeleidt door Emmely Lefèvre.

Aantal deelnemers
Het minimum aantal deelnemers aan de leergang is twaalf, het maximum aantal deelnemers vijftien.

Selectie
Deelname aan deze leergang is selectief, om de diversiteit in de groep te borgen: deelnemers worden ondersteund door de directie van hun organisatie en geselecteerd op basis van een intakegesprek.

Aanvangsniveau
Voor deze leergang is geen specifiek aanvangsniveau vereist, hoewel deelnemers doorgaans een hbo of wo-niveau hebben. In een intakegesprek zal samen worden gekeken of de leergang passend is.

Certificaat
Deelnemers ontvangen na afloop een certificaat van deelname.

Locatie
De start- en slotbijeenkomsten vinden plaats bij Mooirivier in Dalfsen (routebeschrijving), de overige modules bij verschillende bedrijven in de regio Zwolle. De community of practice sessies worden gekoppeld aan bedrijfsbezoeken in de regio Zwolle.

Investering
Deelname aan de leergang kost € 4.950,00 exclusief BTW (dit is een indicatieve prijs). Dit omvat het bijwonen van zes modules, drie community of practice sessies, lesmateriaal, twee individuele coachgesprekken en twee masteravonden. De kosten voor deelname zijn inclusief accommodatiekosten en twee hotelovernachtingen bij Mooirivier in Dalfsen tijdens de start- en slotbijeenkomst.

Annulering
Annulering van deelname is mogelijk tot een maand voor aanvang van de leergang. Daarna betaal je annuleringskosten, die 50% van de leergangkosten bedragen. Bij onvoldoende inschrijvingen kan de leergang worden geannuleerd. De reeds betaalde gelden worden dan uiteraard geheel gerestitueerd.

Reacties zijn gesloten.

  • ELLLA op Twitter

    ELLLA op twitter
    @MetELLLA