2018

In maart 2018 start de leergang voor young potentials in de regio Zwolle. Je volgt een intensief programma, waarin volop aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling en voor organisatieontwikkeling. Met deze leergang brengen wij twaalf tot vijftien talentvolle medewerkers van 25 tot 35 jaar van toonaangevende bedrijven uit de twintig gemeenten van de regio Zwolle bij elkaar.

De leergang bestaat uit zes modules rondom het thema leiderschap, waarbij inspirerende gastsprekers hun ervaringen delen. Je wordt intensief begeleid door Hannie te Grotenhuis en Arjan Gosker, de twee moderatoren. Daarnaast werk je in drie community of practice sessies onder begeleiding van Emmely Lefèvre in een team aan een vraagstuk dat speelt binnen een van de deelnemende bedrijven. Tijdens deze sessies is er aandacht voor onderwerpen als samenwerken, netwerken, presenteren en verandermanagement; inzichten die je direct kunt inzetten in je eigen werk. Aanvullend krijg je twee individuele coachgesprekken met Bertram Ramspeck, bezoek je verschillende bedrijven en mag je deelnemen aan twee masteravonden. Ook dagen we je uit om met je team een studiereis te organiseren en inspiratie op te doen bij vooruitstrevende organisaties.

Binnen de leergang young potentials maak je deel uit van een krachtig netwerk van talentvolle mensen in de regio die het verschil maken in bedrijven. Je weet elkaar makkelijk te vinden, op het juiste niveau. Je leert je eigen en elkaars kracht kennen. Na afloop heb je als deelnemer:

  • goed inzicht in wie je bent en wat je kracht is;
  • goed inzicht in wat er speelt binnen je eigen organisatie, de regio en de wereld om je heen;
  • een oplossing bedacht voor een strategisch organisatievraagstuk;
  • een krachtig netwerk in de regio Zwolle ontwikkeld met andere talentvolle mensen.

> Brochure leergang young potentials regio Zwolle 2018

button-aanmelden-website

 

 

 

           

                  

Reacties zijn gesloten.

  • ELLLA op Twitter

    ELLLA op twitter
    @MetELLLA