Praktische informatie

Startdatum
De leergang bronnen van leiderschap start op 13 oktober 2017. In de rubriek programma vindt u de exacte data.

Duur
De leergang bestaat uit zeven modules en heeft een doorlooptijd van zeven maanden. De bijeenkomsten duren van 09.00 – 17.00 uur met uitzondering van de eerste module. Deze module sluiten we af met een gezamenlijk diner. De gemiddelde tijdbesteding is anderhalve dag per maand.

Werkvorm
In de ochtend leidt de gastspreker het thema in en is er alle ruimte voor uitwisseling.  De middag staat in het teken van verdieping: onder leiding van twee vaste moderatoren – Mienke Schinkel en Hannie te Grotenhuis – gaan we met elkaar in gesprek over de thema’s, we reflecteren we op actuele (persoonlijke) situaties en doen een aantal oefeningen. De sprekers, moderatoren en deelnemers vormen een spiegel en klankbord waaraan u uw gedachten, opvattingen, ervaringen, en inzichten kunt toetsen en slijpen.

Aantal deelnemers
Het minimum aantal deelnemers aan de leergang is tien, het maximum aantal deelnemers twintig.

Aanvangsniveau
Voor deze leergang is geen specifiek aanvangsniveau vereist, hoewel deelnemers doorgaans een hbo- of wo-niveau hebben. In een intakegesprek zal samen worden gekeken of de leergang passend is.

Locatie
De bijeenkomsten vinden plaats bij de Grote Kerk, het kloppend hart van de Zwolse binnenstad waar cultuur, onderwijs en spiritualiteit hand in hand gaan (routebeschrijving). Een plek die verbindt, verrijkt en verwondert. Voor de lunch lopen we naar stadsvilla Hofvliet.

Investering
Deelname aan de leergang kost € 6.450,00 euro exclusief BTW. Dit omvat het bijwonen van zeven modules, een coachingsgesprek, twee masteravonden, en twee concerten in de Grote Kerk. Ook het lesmateriaal, een set inspirerende boeken (ter waarde van € 250,00) en de accommodatiekosten zijn bij de prijs inbegrepen.

Annulering
Annulering van deelname is mogelijk tot een maand voor aanvang van de leergang. Daarna betaalt u annuleringskosten, die 50% van de leergangkosten bedragen. Bij onvoldoende inschrijvingen kan de leergang worden geannuleerd. De reeds betaalde gelden worden dan uiteraard geheel gerestitueerd.

Reacties zijn gesloten.

  • ELLLA op Twitter

    ELLLA op twitter
    @MetELLLA