Alumni ELLLA

Tien jaar na de start van ELLLA hebben 250 mensen deelgenomen aan onze leergangen.  Daarmee is een heel waardevolle groep oud-deelnemers, oftewel alumni, ontstaan. Dit kostbare netwerk willen we koesteren. We willen samen groeien door kennis en ervaringen te (blijven) delen, samen inspiratie op te doen en nieuwe ideeën te ontwikkelen.

 

‘Leiderschap is geen eenmalige ervaring. Het is een doorlopend proces; je houdt voortdurend je koers en je waarden voor ogen en je probeert je leven daarop af te stemmen.’  – Stephen R. Covey

Inhoud van het alumniprogramma

Het programma voor 2018 bestaat uit verschillende activiteiten:

 • Borrels*: drie keer per jaar organiseren we een themaborrel voor alumni en waardevolle relaties van ELLLA en Djopzz (beide gehuisvest aan de Burgemeester van Roijensingel).
 • BBQ: één van de borrels sluiten we af met de -ondertussen traditionele- ELLLA BBQ.
 • Masteravonden: dit jaar organiseren we twee masteravonden rondom het thema ‘grensverleggend’ (meer informatie).
 • ELLLA 10 jaar: het 10-jarig bestaan van ELLLA vieren we groots. Het zal een dag worden waarop we terug- en vooruitkijken naar de ontwikkeling van de regio Zwolle en ELLLA. Dit doen we op een verrassende manier, samen met een aantal topsprekers.
 • Inspiratiedag*: voor de inspiratiedag is Wouter Hart onze gastspreker. Wij gaan met elkaar in gesprek gaan over de impact van zijn boodschap op ons eigen leiderschap en de tips die we kunnen inzetten in de bedrijven/organisaties waar we leiding aan geven (meer informatie).
 • Leesclub: voor de liefhebber faciliteren we graag een ‘leesclub’. In deze leesclub kun je met andere geïnteresseerden mooie, waardevolle, rake boeken lezen en ontdekken.

* deze activiteiten maken alleen onderdeel uit van het plusprogramma

Reacties zijn gesloten.

  Mienke Schinkel

  oprichter ELLLA

  “Alles wat met groeien, bloeien en op tijd snoeien te maken heeft, kan op mijn interesse rekenen.”

  > verder lezen

 • ELLLA op Twitter

  ELLLA op twitter
  @MetELLLA